Een elektrische spindelsleutel van WERO

Alleen bij ons bedrijf in Loosdrecht nabij Hilversum (Noord-Holland) koopt u een elektrische spindelsleutel van WERO. U profiteert bij ons van innovatieve ontwerpen om uw werkzaamheden te verlichten. Zo gebruikt u de spindelsleutel om zonder fysieke inspanning afsluiters te bedienen. Een product dat uiteindelijk de veiligheid van uw personeel verbetert. U geniet bij onze webshop van kwaliteit, service en persoonlijk contact. Ook voor het leveren van technisch maatwerk schakelt u ons in. Met veel ervaring en passie helpen we u aan een oplossing om uw werkzaamheden te optimaliseren.

Waarom de WERO spindelsleutel?

 • Door 1 persoon te bedienen

 • ZONDER enige fysieke inspanning, op armen, schouders en rug

 • Zeer veilig en duurzaam voor uw personeel!

 • Toerentallen mogelijk van 7 tot 60 omw/min
 • Instelbaar moment van 40 tot en met 650 Nm

 • Machine stopt bij het bereiken van ingestelde moment, zonder klap of ratel

 • Voorzien van digitale slagenteller telt op en af

 • Ideaal voor het “schuren “van de afsluiterspindel

Door toepassing van een unieke handwiel- adapter kunnen
2-3-4 en 5 spakige handwielen eenvoudig gedraaid worden.

De enige leverancier van de elektrische spindelsleutel van WERO in Noord-Holland

Ferrotech in Loosdrecht (Noord-Holland) is al ruim 14 jaar de enige agent voor WERO in Nederland. U koopt een elektrische spindelsleutel met een accu en 220V. De accuspindelsleutels gaan het best tot 650NM, bij hogere momenten bevelen de professionals van ons bedrijf in Noord-Holland de 220V elektrische spindelsleutel van WERO aan. Voor meer inzicht in onze producten bekijkt u het ruime assortiment in onze webshop. Zo koopt u bij ons ook een slangbrug of een waterafsluiter.

GMS met losse reactiesteun, voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Vraag een gratis demo aan

U vraagt via ons contactformulier een gratis demo aan om de elektrische spindelsleutel van WERO te testen bij Ferrotech in Loosdrecht (Noord-Holland). Voor advies of meer informatie kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31 35 67 20 507 of per e-mail via info@ferrotech.nl. Of laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!
  Referenties

  Gallerij

  De nieuwe accu-spindelsleutel GMS 650Z