Verkooppunt WERO-spindels

Innovatieve technieken

Gratis demo

Een geschikte afsluiter voor werkzaamheden met water

Met een geschikte afsluiter zorgt u ervoor dat u uw werkzaamheden met water op een veilige manier uit kan voeren. Ferrotech in Loosdrecht, vlak bij Hilversum, levert maatwerk en helpt u een geschikt hulpmiddel aan te schaffen waarmee u het water in de leiding tijdelijk kunt afsluiten. Onze specialisten staan bekend hun betrouwbare service en hulpmiddel van hoge kwaliteit die het afsluiten van water realiseren. Daarnaast leveren we maatwerk en geloven we in persoonlijk contact om er zeker van te zijn dat een afsluiter voor uw werkzaamheden met water écht passen bij uw bedrijf.

reactiearm

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

reactiearm

Een afsluiter om het water tijdelijk te blokkeren

Ferrotech staat bekend om haar innovatieve producten op het gebied van watertechniek en vindt altijd een uniek hulpmiddel om het afsluiten van water te realiseren. Zo vindt u bij ons ook een hulpmiddel als de WERO-spindelsleutels en tijdelijke afsluiters van hydranten, die uw werkzaamheden verduurzamen en het afsluiten van water vereenvoudigen. Naast reguliere waterafsluiters vindt u bij ons ook andere producten die de werkzaamheden aan het waternet versimpelen, zoals een rioolafsluiter of spuibuizen. Naast producten voor de watertechniek bestelt u bij ons ook andere producten voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Bekijk ook onze webshop om inzicht te krijgen in onze overige producten. Zo verkopen we diverse kabelbruggen van het merk Crocodile.

Neem contact met ons op om de aanschaf van uw product te bespreken

Ga naar het contactformulier op onze website om de aanschaf van een afsluiter van water te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een geschikt hulpmiddel te vinden waarmee u het water tijdelijk kunt afsluiten en blokkeren. U bereikt ons ook door telefonisch contact op te nemen via +31 35 67 20 507 of per e-mail via info@ferrotech.nl.